انتظار توجه از همسر

من خیلی احتیاج به این دارم که همسرم همیشه بهم توجه کنه و برام وقت بذاره و حس کنم براش با ارزشم و این باعث شده بارها با همسرم دعوام شه که چرا زیاد بهم اهمیت نمیده همش ترس از دست دادنشو دارم و مدام اشکم درمیاد اون بهم میگه حرفام جوریه که باعث میشه ازم زده شه و همش حالت گارد داره و میگه من اشتباهی نکردم تا از دلت دربیارم ولی اصلا برام وقت نمیذاره تا واقعا حالمو خوب کنه و این عذابم میده نمیدونم مشکل از عوارض ال دی هست که روی هورمون ها میذاره یا مشکل از خود منه؟ اینم بگم من و همسرم با هم خیلی خوبیم ولی بعضی وقتها که این حالت بهم دست میده واقعا داغون میشم چون اصلا نمیتونم خودمو آروم کنم اونم همش منو مقصر میدونه که از کاه کوه میسازم 😢 چیکار کنم؟ یه راهی بهم بگید که درست باشه چیکار کنم که قوی باشم و انقدر خودمو محتاج محبت نبینم واقعا دارم اذیت میشم انقدر که تو اطرافیان خیانت دیدم همش حس میکنم چون بهم توجه نمیکنه پس این خطر هست که بهم خیانت کنه البته اینم بگم که ما الان تو دوران عقد هستیم و من هنوز باهاش زیر یه سقف نرفتم و بیشتر بخاطر اینکه دوریم حوصلش نمیکشه باهام تو تلگرام حرف بزنه وقتایی که حضوری همو میبینیم خیلی خوبه ولی چون تو دوران دوستیمون همیشه تو تلگرام باهام حرف میزد و برام وقت میذاشت الان عادت کردم به اینکه مثل همون موقع باشه ولی اون ناراضیه از اینکه پیشش نیستم و همش بخاطر اینکه دیر همو میبینیم اینجوری با بی محلی اعتراضشو نشون میده 😞

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

با تغییر شرایط زندگی انتظارات و نقش ها نیز عوض میشود. رابطه دوستی توجه ها، حرف ها و وقت گذشتن ها بسیار متفاوت است از دوران عقد و حتی بعد عروسی بنابراین انتظارات خود را بشناسید و خود را با تغییرات تطبیق دهید.

در مورد تغییر حالتتون حتما با دکتر زنان مشورت کنید اگر تاثیر جسمانی نباشد می توان با بررسی های بیشتر منشا آن را پیدا و برای حلش اقدام کرد.

حتما هر دوی شما در اوایل زندگی نیاز دارید برخی آموزش های لازم را دریافت کنید مثل چگونه گوش دادن، حرف زدن و محبت کردن

اما اگر خودتان را بسیار وابسته به ایشون میدانید و این رابطه تان را مختل می کند حتما به مشاور مراجعه نمایید و کتاب باج گیری عاطفی را مطالعه فرمایید.

زندگی تان سرشار از آرامش🌹🌹🌹