بدرفتاری شوهر بعد از زایمان

سلام خسته نباشید. همسرم بعد از به دنیا اومدن دخترم خیلی با من بد شده همش به من گیر میده از همه چیز ایراد میگیره من از صبح تا شب جون میکنم اما اصلا به چشمش نمیاد بدرفتاری میکنه اعتراضم که میکنم میگه تو مشکل داری من رفتارم خوبه احساس میکنم نسبت بهم سرد شده چراش رو نمیدونم سابقه نداشته ولی رابطه مون شده ماهی یکبار. چیکار کنم از دست رفتاراش دارم خسته میشم توی جمع ضایع میکنه منو. میگه تو بچه داری بلد نیستی

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست عزيز متاسفانه بعد از زايمان برخی از اين مشكلات برای زوجين به وجود مياد و كاملا طبيعی هست به دليل اينكه نوع رابطه زناشويی كاملا تغیير ميكنه و رابطه ای كه درون اون زن و شوهر تماميت خود رو برای طرف مقابل هزينه ميكنن حالا مجبورا قسمتی از اون رو به فرد تازه وارد اختصاص بدن و رابطه دچار تنش ميشه و اصولا چون توجه خانم ها به دليل نا آگاهی بطور كامل از روی شوهر برداشته ميشه و منعطف به فرزند تازه متولد شده ميشه مرد دچار احساس ناامنی و طرد شدگی ميكنه و حتی برخی از آقايون به نوزاد حس حسادت پيدا می كنن و دراين بين خانمها تمام انرژی روانی وجسمانی خود رو صرف نوازدشون ميكنن و از همسر غفلت ميكنن .

هرچند شما رو درک ميكنم كه ديگه نميتونيد به كيفيت سابق با همسرتون ارتباط داشته باشيد چون اكثر انرژی و زمان شما صرف امورات نوزاد ميشود ولی به ياد داشته باشيد با فاصله گرفتن رفته رفته روابط به سمت سردی و طلاق عاطفی ميره پس لطفا تلاش كنيد به روابطتون شور وانگيزه مجدد ببخشيد و همسرتون رو درک كنيد و با برنامه ريزی وقت و فعاليت های مشترک با هم داشته باشيد و خلاصه اينكه به ايشون بفهمونيد ايشون هنوز در روان و ذهن شما پررنگ هستن وبهشون امنيت عاطفی بديد .موفق باشيد