راهکارهای کنترل خشم

با سلام خانوم 32 ساله هستم از بعد از زایمان دومم خیلی بداخلاق شدم؛ سر بچه ها خیلی داد میزنم دو تا بچه دارم، سر دخترم اینقدر داد زدم که با کوچکترین صدایی میترسه؛ همش دلم میخواد خودمو کنترل کنم اما نمیشه لطفا کمکم کنید، پسرم یکساله است و شیرخواره.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز بعضی مواقع عصبانی شده اشکالی ندارد ولی اگر زیاد باشد از لحاظ سلامتی برای شما خطرناک است و فشار خون و قند شما بالا می رود . پس سعی کنید خود را درمان کنید .

من چند راهکار به شما می دهم ولی اگر جواب نگرفتید حتما به مشاور مراجعه کنید .

- نفس عمیق بکشید . تا 4 بشمارید بعد یک نفس بکشید و بعد تا 8 بشمارید این کار را چند بار انجام دهید . این کار باعث می شود که از عصبانیت کم شود .

-اهمیت ندادن به خشم . اگر به این فکر کنید که الان عصبانی هستید و همین عصبانیتت در حال گذر است دیگر به آن فکر نمی کنید .

- گفتگو با دوستان . در زمان عصبانیت سعی کنید با یکی از دوستانتان صحبت کنید .

-فرونشاندن خشم . در زمان عصبانیت پیاده روی بسیار عالی است .

-مراقبه و تعمیق . یک جای راحتی را انتخاب کنید و چشمان خود را ببندید و سپس آگاهانه بر روی تنفس خود تمرکز کنید و چگونگی ورور و خروج هوا را در بدنتان احساس کنید .

-استفاده از یک وسیله برای تحریک . مثلا یک شکلات زنجبیلی بخورید این شکلات خوردن باعث می شود عصبانیت را خارج گنید

موفق باشید