فخر فروشی همسر

در برابر فخر فروشی شوهرم چه رفتاری کنم؟

با سلام من ۱۹ سالمه و ۶ ماهه که ازدواج کردم وضع مالی همسرم و خانواده اش از خانواده پدرم بهتره. و گاهی همسرم با یه حالتی از پز دادن از این شکاف یاد میکنه. من ناراحت میشم ولی حرفی نمی زنم و جبهه نمیگیرم فقط با چهره ام بهش می فهمونم که حرف بدی زده، اونم حرفشو عوض میکنه. خیلی دوستم داره و اختلاف نداریم ولی از این رفتارش واقعا می رنجم. کلا زیاد من من میکنه.

من اینطوریم...

ما از اول پولدار بودیم اینطوری ایم...

داداشم پولداره...

بابام پولداره...

ضمنا از نظر منطقه زندگی ما به اونا سریم یعنی اونا الان ساکن روستا (پدر و ماد رو برادرهاش) ولی پدر و مادر من از نوزادی تو شهر بودن. ولی من هیچ وقت این مسئله رو نمیگم.

شما بفرمایید من چه رفتاری کنم که از این حرفاش دست برداره؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم

در اینجور موارد پیشنهاد میشه مواقعی که احساس میکنید ایشون دارن از وضعیت خودشان طوری تعریف میکنند که باعث تحقیر شما میشه هیچ عکس العملی نشون ندهید، حتی همون حالت چهره که فرمودید

همچنین خودتان در درجه اول این موضوع که ایشون شهری نیست و شما هستید رو حل کنید

همون قدری که افکار و رفتار ایشون نامناسب هست این تفکر شما هم نامناسب هست

ذهن خودتان رو درگیر مقایسه نکنید ،ایشون الان همسر شما هستند، نزدیک ترین فرد زندگی شما و مهمترین شخص

قطعا اگر توجهی به این مسایل نکنید جذابیت این موضوع برای ایشون هم به مرور کم خواهد شد و در آینده نزدیک هیچ صحبتی با این عناوین بین شما نخواهد بود

موفق و شاد باشی دوست عزیزم