اختلاف همسرم با خانواده من

با سلام شوهرم با خانواده ام هیچ ارتباطی برقرار نمیکنه و حتی به من هم اجازه نمیده برم خونه پدرم. بهانه اش اینه که خانواده تو بهت اهمیت نمیدن. و همه خانواده خودش رو به رخ میکشه. واقعا به بن بست رسیدم حتی بعضی اوقات توهین میکنه که این منو خیلی ناراحت میکنه خواستم قهر کنم برم که جلوم رو گرفت و نذاشت از خونه برم.

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز واقعا من نمی دانم که خانواده شما چه رفتاری انجام داده اند که همسرتان این حس به آنها دارند و شما خودتان بدون در نظر گرفتن اینکه خانواده شما هستند رفتارهای آنها را بررسی کنید و اگر اشتباهی دارند با آنها صحبت کنید و بخواهید که این مشکلتشان را رفع کنند و به آنها بگوید اگر این مشکلات حل نشود من نمی توانم شما را ببینم . امیدوارم که با صحبت کردن با خانواده مشکلتان حل شود .

موفق باشید