سلام،پسرم نه ماهشه، به سختی قطره ی آهنشو میخوره،با اینکه سعی میکنیم بریزیم ته حلقش اما بازم بیشترشو میریزه بیرون،میخواستم بپرسم میتونم قطرشو بریزم توی غذا بهش بدم؟مثلا یه بار که واسش نشاسته درست کرده بودم ریختم توش قشنگ خورد،ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام بله اشکالی ندارد داخل مواد غذایی مصرف شود با احترام دکتر پیام فرح بخش