ارتباط موثر با همکاران

یک جایی کار میکنم همکارام باهام بد هستن. چیکار کنم باهاشون ارتباط خوبی داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن شغل منشی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. این سوال بسیار کوتاهه و اطلاعات چندانی ندادی. چند وقت هست وارد این محل شدی؟ تجربه ای در محلهای کاری دیگر داری یا شغل اولت هست؟ دلیل این خصومت رو چه چیزی ارزیابی می کنی؟ محیط کلا سرد و مساله دار هست یا بقیه با هم خوب هستن و فقط با شما مشکل دارن؟ رفتار شما، لحن گفتگوی شما و محتوای صحبتهات آزاردهنده و محرک نیست؟ در محیطهای دیگر هم تجربه ی روابط خصمانه با دوستان، اقوام یا همکاران رو داشتی؟