سلام. پسر سه ساله من حدود ده روز است كه به مهد میرود. در آنجا اخلاق و رفتار بسيار خوبی دارد طوری كه همه مربيان از او راضی هستند. در خانه به شدت پرخاشگر شده. در خواب نا آرام هست و مدام غر ميزند. از محيط مهد و مربيان راضی هستم و تحقيق كامل كردم. آيا رفتار بچه طبيعی است ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل كارمند
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام دوست عزیز

اگر علت تغییر رفتار کودکتان به دلیل تغییرات حاصله از رفتن به مهد کودک باشد، انتظار میرود تا سه هفته با شرایط وفق پیدا کند و وضعیت رو به بهبود برود،در صورت ادامه پیدا کردن وضع به همین منوال و آشفتگی خواب بعد از سه هفته، حتما به مشاور کودک جهت بررسی بیشتر و جامع تر مراجعه کنید.