سلام خسته نباشید نوزاد دوماه و نیمه ای دارم که از پشت گوش چپش سه انگشت که به سمت پشت سرش میرم یه غده کوچیک اندازه نصف نخود داره، میخواستم بدونم چیه و چرا به وجود اومده.  یک کمی هم تکون میخوره هنگام لمس خیلی کم. تازه امشب متوجه شدم و فردا قراره ببرمش پیش متخصص اما خیلی ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام

در صورت كوچک بودن جای نگرانی نيست، غدد لنفاوی و چربی های زير پوست ميتونن همچين حالتی رو ايجاد كنند كه فعلاً نياز به كاری نيست، در صورت بزرگ شدن يا بيشتر شدن تعدادش حتماً به پزشک مراجعه كنيد.

از لمس كردن متناوبش هم خودداری كنيد.