آشتی کردن بعد از 8 سال قهر

سلام. بر اثر آزار و اذیت روانی که توضیح دادنش طولانی است با یکی از اقوام 8 سال قطع رابطه کردیم من به قدری این آزار و اذیت روم اثر گذاشته بود که همسرم منو به مسافرت برد و تلفنهامونم خاموش کرد تا من آرامش نسبی پیدا کردم .الان از بیماری سختی رنج میبرم نمیدانم این دلیل باعث شده که این شخص دوباره به سمت من بیاد یا دلیل دیگری دارد .به نظر شما به درخواست رابطه خانوادگی با ایشان پاسخ مثبت بدهم یا نه...البته همسرم به بچه هام گفته اگر این شخص زنگ آیفونو زد بگید پدرم گفته شما رو به منزل راه ندم ولی من احساس میکنم پشیمان شده الله و اعلم

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.

احساسات شما رو کاملا درک می کنم

دوست عزیز مزایا و معایب دوباره رابطه پیدا کردن با این اشخاص را با خود مرور کنید.

اگر مزایای این رابطه بیشتر است و حال شما را خوب می کند دوباره با اقوام خود رابطه برقرار کنید.

می توانید با بیان جزئیات رابطه با مشاور به صورت حضوری از او کمک بگیرید.

موفق و موید باشید