عدم حرف شنوی در کودک 6 ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 94 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. دختر شش ساله ام اصلا به حرف من و پدرش گوش نمیده

کارهای شخصیشو به زور تهدید و دعوا انجام میده مثل دستشویی و حمام رفتن، مسواک زدن و....

به خاطر همین یک کم عصبی شده نمیدونم باهاش چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک

سلام دوست عزیز

با توجه به شرح حالی که دادید به نظر میرسه شما با اعمال تحکم و زور اوضاع را کنترل میکنید، این خیلی طبیعی است که کودک با توجه به اصل یادگیری خواسته هایش را با خشونت ابراز کنه و عصبی بشه  .کودک شما در سن خیلی مناسبی قرار داره تا بتوانید روند موجود را تغییر بدهید.  پیشنهاد من به شما اینه که از یک مشاور کودک کمک بگیرید تا با استفاده از شیوه های درست تربیتی ، اوضاع را کنترل کنید و شیوه های درست را جایگزین شیوه های اشتباه کنید .

تجربه شما

ممنون از وقتی که گذاشتین

سلام پسر منم همینه آرایشگاه توی عمرش دو بار با زور رفته شیش سالشه . ناخون هاش رو توی خواب میگیرم بیداره نمی ذاره . حموم هم نمیومد ولی الان که پسر دومم به دنیا اومده به هوای بازی با اون میاد