سلام.قد من 168 و وزنم 50کیلو .تا بوده همین بودم! لاغر.قبل از زایمان 44کیلو بودم و آخر بارداری 57کیلو 25سالمه.دکترتغذیه هم رفتم ولی قرص میدن همین الان قرص مخمر ..شیکوریدین...ایزی ایرون دادن بهم.کمی چاق میشم ولی با تموم شدن قرصها باز به همون 50میرسم.به شدت مشکل دارم با اندامم هیچ برجستگی تو اندامم نیست طوری که بدم میاد تو آینه خودمو نگاه کنم.استخوان بندی متوسطی دارم دارم.لطفا بگین چیکار کنم؟
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام افراد لاغر را باید هم از نظر جسمی و هم از نظر روحی بررسی و ارزیابی نماییم تا ریشه مشکل را پیدا نماییم و دانستن علت لاغری بهتر می توان با ان مقابله نمود دکتر پیام فرح بخش ٨٨٦٨٤٩٤٦