فارماتون و فیفول در ماه اول بارداری

سلام. من در هفته چهارم بارداری هستم. تا همین امروز هر شب فارماتون میخوردم . حالا میخواستم ببینم میتوانم خوردن آن را ادامه دهم. یا از این به بعد فیفول بخورم؟؟ یا نه فقط اسید فولیک خالی؟ مصرف کلسیم باید به چه صورت باشد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دوست عزیز در سه ماهه اول بارداری فقط مصرف قرص اسید فولیک یک میلی گرمی کافی است از هفته ۱۶ بارداری باید شروع به مصرف قرص فارماتون آن هم نه هر شب به صورت هفته ای ۳ روز تجویز می شود مگر آنکه خانم باردار دچار وزن گیری مطلوب نباشد قرص فیفول نیز باید از هفته ۱۶ بارداری به بعد مصرف شود
موفق باشید