سلام من دو سه روزه زایمان کردم و همش حس گریه دارم که جلو خودمو میگیرم که یک وقت پسر بزرگم که پنچ سالشه متوجه نشه. مشکل من اینه که پسرم قبل زایمان همش کنارم می‌خوابید و من اصلا هیچ فکری در این مورد نکرده بودم ،حالا که بچه اومده نمیشه که اونم تو بغلم باشه، اگه هم بشه  پسر پنچ سالم اذیت می شه و میگه اینجوری نمی‌خوام کاش نی نی بمیره ، من از این بابت حس بدی دارم حس می‌کنم که دارم نسبت به پسرم بد میکنم ،چیکار کنم که پسر بزرگم از لحاظ روحی آسیب نبینه و با برادر تازه متولد شده اش کنار بیاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

چرا الآن به فکر افتادید! فکر نمیکنید کمی دیر هستش! شما باید از حدود ۶ ماهگی جای خواب فرزندتون رو جدا میکردید.

قبل از همه این موارد حواستون به افسردگی پس از زایمان خودتون باشه که سریع از این دوره بگذرید و درش نمونید.

در مورد فرزندانتون هم از همسرتون کمک بگیرید. و تقسیم کار کنید. همسرتون نقش اساسی و مهمی داره.

البته که وجود حسادت در پسر بزرگتون یک امر طبیعیه و با ملاحظه و درک درست و متقابل میتونید بهش کمک کنید تا با آرامش از این دوران بگذره.