لجبازی کودک برای اعلام دستشویی

سلام دخترم یکسال و یازده ماهشه سه هفته پیش از پوشک گرفتمش و به راحتی از پوشک گرفته شد به طوری که حتی از روز دوم به بعد اعلام میکرد چند روز پیش مجبور شدم بزارمش پیش کسی و متاسفانه نبرده بودنش تا خودش رو خیس کرده بود حالا از اون روز خودشو خراب میکنه و نمیگه من خیلی ناراحتم اصلا نمیدونم چیکار کنم؟ لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

دوست عزیز سلام.

این موارد در فرایند از پوشک گرفتن کاملا طبیعی است. وقتی خودش را خیس میکند مدام به او تذکر ندهید و به جای آن هنگامی که دستشویی را اعلام میکند یا در دستشویی جیش میکند بسیار تشویقش کنید. در فواصل منظم او را به دستشویی ببرید حتی اگر دستشویی نداشته باشد. مثلا هر یک ساعت. رفتار و عکس العمل شما میتواند این پروسه را کوتاه یا طولانی تر کند.

موفق باشید.