پخش کردن عکس های خصوصی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 1443 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام خدمت شما متاسفانه خواهر من چندسال قبل با کسی دوست بوده و بینشان عکس رد و بدل شده که بعضا +۱۸بوده بعد از کات کردن رابطه پسر همه اینها رو به چندتا لات داده و مدام خواهرم رو تهدید میکنن هر روز به خونه و گوشی اش زنگ میزنند و اس میدهند که فلان میکنیم وقتی تنهایی از دیوارتان بالا میاییم و ... و درخواستشان اینه که با اونا رابطه داشته باشه در این دو سه سال ما از ترس آبرو (باتوجه به اینکه در شهر کوچیکی زندگی میکنیم) نتوانستیم شکایت کنیم و آنها پررو تر شدند از یه مشاور پرسیدم و ایشون گفتن میتونید وکیل بگیرید در اینصورت اصلا خواهرم نیاز نیست و کسی نمیفهمد ولی باتوجه به اینکه اونها خطرناک هستن و یک نفر نیستند و اینکه ممکنه کسی ببینه و بفهمه و خواهرم بی آبرو بشه ما هیچ شکایتی نکردیم و اونها دایما تهدید میکنن چند بار هم درخواست پول کردند که ما این پول رو‌ بهشون دادیم و درخواستهای زیادی که من درجریان خیلی از آنها نیستم باتوجه به اینکه پدر و مادرم هم از موضوع خبر ندارند و فقط منو خواهرم و همسرم درجریانیم. ما نمیدانیم چکار کنیم هر روز بیشتر از صدبار به خانه زنگ میزنن به گوشی اس های رکیک میدهند و این بار تقاضا کردند باید با کسی رابطه داشته باشد و فیلمش رو برای اونها بفرسته وگرنه عکس و چتها رو پخش میکنن و آبروش رو میبرن. شما چه راهکاری پیشنهاد میدید زندگی برای من و خواهر و همسرم چندساله زهر شده و چون تمومی نداره و هیچ راه حلی هم نیست بیشتر از زندگی ناامید میشیم لطفا راهنماییمون کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام و عرض ادب

1. در این که این موارد انجام شده جرایم متعددی انجام شده شکی نیست فقط ای کاش قبل از این که این اقدامات از طرف این شیادها صورت بگیرد شما از طریق قانون اقدام کرده بودید و با طرح شکایت علیه دوست پسر خواهرتان اقدام کرده بودید مسلما کار به اینجا نمی کشید با این حال هنوز دیر نشده شما هر چه سریع تر نسبت به تنظیم شکایت با عناوین مزاحمت تلفنی اخاذی و تهدید اقدام کنید ترجیحا اگر این اقدامات از طریق شبکه های اجتماعی صورت گرفته از طریق پلیس فتا انجام شود بهتر است چرا که نیاز به ابلاغ برای آن اشخاص نیست.

2. قبل از هر اقدام بنظر من موضوع را با پلیس فتای شهرستان یا استان محل زندگیتان مطرح و سپس اقدام مقتضی و طرح شکایت نمایید.

موفق باشید

تجربه شما

ای وای خدا لعنتشون کنه