سرماخوردگی زمان اقدام به بارداری

سلام

من امروز ۹ پریودم هست ( hmg و لتروزول مصرف کردم)

۱۲ یا ۱۳ هم تخمک گذاری (البته با hcg)

دو سه روزه خودم و همسرم سرماخوردیم همسرم آموکسی کلاو و پروفن و استامینوفن خورده تا دیروز. خودم هم استامینوفن ولی امروز قطع کردیم. خودم هنوز خوب نشدم البته. سابقه یه سقط دارم هفته ۱۰ بدون علت

کم کاری تیرویید هم دارم. تو رو خدا بگید این داروها مانع بارداری میشن؟

الان اقدام کنیم یا روز آزادسازی تخمک ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این داروها مانع بارداری نمیشود. اگر مشکلات هورمونی شما تحت کنترل است و با بررسی های درست داروی مناسب را گرفته اید و برای بارداری اقدام کنید.‌ مایعات زیاد میل کنید و به اندازه استراحت کنید. روز خوش