علت تاخیر در پریود

سلام وقت بخیر. یک ماهه که پریود نشدم. متاهلم ولی دخول نداشتیم موقع معاشقه آبی از همسرم خارج شد ولی به من برخورد نکرد. شک دارم که بخاطر همین باشه یا نه!! علائم پریود را دارم . بعدشم چند وقتی میشه که سینه سمت چپم حالت تیر کشیدن داره و درد میکنه جوری که اون لحظه نمیتونم حرکت کنم و سینم بزرگ شده.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از نظر مشکلات گوارشی و قلبی بررسی شوید.‌ پیشاب اولیه حاوی اسپرم است و اسپرم قابلیت تحرک دارد. اگر تاخیر دارید از نظر بارداری چک شوید و اگر قصد بارداری ندارید روش جلوگیری مطمئنی داشته باشید. روز خوش