چرا بعد از قرص ال دى پريود نميشوم؟

سلام من بعد ٣ روز از پريود قبلى شروع كردم به خوردم قرص ال دى دوره ٢١ تموم كردم و هفت استراحتم خوردم همون دارو نما بعداز چند روز لكه بينى داشتم طورى كه اطلا معلوم نيست و نياز به پد ندارم چرا پريود نشدم اونم يه هفته گذشته؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
از نظر بارداری چک شوید. گاهی به علت مصرف داروهای هورمونی حجم خونریزی کاهش میابد و در مواردی که اولین بارست که دارو را میل کردید این مورد ممکن است طبیعی باشد ولی اگر ادامه داشت باید با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش