با سلام و عرض خسته نباشی

من دچار pco  هستم و بدلیل چاقی ، دکترم برای کاهش وزن علاوه بر رژیم غذایی و ورزش قرص کرومیوم پیکولینات تجویز کردن. منتهی من به تازگی متوجه شدم که دچار کم کاری تیروئید هم هستم و روزانه یک عدد قرص لووتیروکسین مصرف میکنم و چون در حال حاضر به دکترم دسترسی ندارم میخواستم بدونم میتونم به خوردن کرومیوم پیکولینات ادامه بدم یا برای کم کاری تیروئیدم مشکل ساز میشه؟

ممنون از وقت و حوصله ای که میذارید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و عرض ادب
قرص کروم که به عنوان کمک برای لاغری تجویز می شود عملا از لیست داروهای لاغری خارج و منسوخ گردیده است و لذا مصرف آن کمکی به شما نخواهد کرد. بنابراین بهتر است یک رژیم غذایی براساس الگوی درست خوردن و با سایز کوچک داشته باشید تا به روش صحیح وزن شما کم گردد.