وابستگی شدید خواستگار به خانواده اش

سلام. مجردم. پسری چند ماهی میشه اومده تو زندگیم. فوق لیسانس داره. ولی بیکاره. هیچ تلاشی برای پیدا کردن کار و آینده نمیکنه. هیچ وقتی نداره. فقط با خانوادش و رسیدگی به امورات اونهاست. ولی برای زندگی خودش هیچ کاری نمیکنه. حتی بخاطر خانوادش از من هم میگذره. ولی به من میگه همه این حرفهات ساخته های ذهنیته!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

ظاهرا ايشون آيتم های اصلی برای ازدواج كه شامل شغل و درآمد و مسكن و پس اندازی كه بتوانند از پس هزينه های ازدواج و بعد آن بر بيايند رو ندارند.

اينطور كه پيداست شايد به زندگی مشترک فعلا فكری نميكنن يا بين ازدواج و خانواده اشون فعلا خانواده اشون رو الويت قرار دادن اينطور افراد نميتوانند مورد اطمينان باشن كه بخوان شريک و همراه زندگی باشن.

تا زمانی كه آيتم های مهم برای زندگی مشترک رو در خود ايجاد نكنن و هم خودش و هم خانواده اش برای شما وقت و انرژی نذارن نميتواند مورد خوبی برای ازدواج باشه.