اسپوندیلولیزیس کمر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 110 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

به تازگی متوجه شدم که کمرم اسپوندیلولیزیس دارم

مشکل من مادرزادی هست ؟ سرخوردگی مهره دارم ؟

تو گزارش ام آر آیم این چنین نوشته شده:

bilarteal spondylolysis and mild anterior listhesis of l5 vertebra are seen

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام احتمال مادرزادی بودن اين مشكل بسيار پايين است و معمولا بخاطر فشار و آسيب طولانی مدت ايجاد ميشود. بله سرخوردگی مهره داريد ولی شدت آن كم می باشد و با تمرينات و ورزش های تخصصی فيزيوتراپی و ارتزهای كمری بهبود حاصل خواهد شد بهتر است اگر اضافه وزن داريد وزن خود را پايين بياوريد ، دمر نخوابيد، از هل دادن و بلند كردن اجسام سنگين هم جلوگيری كنيد.

تجربه شما

با سلام

یک دنیا ممنون بابت پاسخگوییتون