لجبازی پسر 5 ساله

سلام. من یه پسر ۵ ساله دارم که خیلی لجبازه و همه چیز رو هم برای خودش میخواد خیلی پر چنب و جوش و خیال پرداز هم هست خیلی هم جواب حاضره نمیدونم چیکارش کنم دست از لجبازی برداره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

وقت بخیر

بچه ها معمولا در سنین ۳ تا ۵ سال لجبازی میکنند که باید با درایت و صبوری والدین این دوره طی شود... لجبازی در بچه ها دلایل متعددی داره که مهمترین آن این هست که برخی والدین بکن نکن  زیاد دارند و اینکه سختگیری زیاد دارن و در رابطه با حاضر جوابی ش باید بگم شاید دلیلش این باشه که شما باهاش یکی به دو میکنی و یا سرش داد و فریاد میزنید که این کار کاملا اشتباهه.... در وهله اول شما نباید روی بعضی از کاراش حساس بشی و اگر کاری که براش خطر نداره نه نگید و اگر دیدید بابت کاری لجبازی میکنه  زانو بزنید هم قدش بشید توی چشماش نگاه کنید دستاشو بگیرید و با آرامش بهش بگید که نه الان نمیتونی این کارو بکنی و اگر بازم لج کرد و جیغ و فریاد کرد بگید من یکبار برات توضیح دادم ... همین و دیگه بی توجه باشید بدون داد و فریاد.... از جدول جایزه هم میتونید استفاده کنید به این صورت که یک جدول درست کنید و ایام هفته رو بنویسید از شنبه تا جمعه و جایی بچسبونید که پسرتون ببینه و بهش بگید اگر هر روزی که لج نکنه یه ستاره میگیره و تا آخر هفته اگه هر روز ستاره بگیری آخر هفته یک جایزه به  دلخواه خودت برات میخرم و ستاره ها و یا برچسب ها رو هم بدید خودش بچسبونه تا به مرور از رفتار لجبازیش کم بشه

در رابطه با جنب و جوش زیادش نمیشه قطعی گفت باید ارزیابی حضوری بشه.

موفق و موید باشید.