آزمایش بتا و احتمال بارداری

با سلام و عرض خسته نباشید به مشاوران صبور نی نی سایت

من ده ماهه اقدامم و پریودهام معمولا ۳۰ تا ۳۵ روزه هست آخرین روز نزدیکیم روز ۱۲ پریودم بود و دیگه نزدیکی نداشتم روز ۲۶ پریودم رفتم آزمایش بتا و بتا صفر بود و الان ۳ روزه که عقب انداختم آیا با این اتفاق بازهم احتمال حاملگی بنده وجود دارد؟ البته این هم بگم که این ماه عکس رنگی گرفتم و تا ده روز بعد از رابطم تخمدانهام خیلی خیلی درد داشت که من گفتم برای عکس رنگیه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح  حال شما اگر تا روز ۳۵ سیکل قاعدگی پریود نشدید  باید تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.