درد واژن در بارداری

یه ماه پیش درد و فشار زیاد در ناحیه واژن داشتم که به پزشک مراجعه کردم و بعد معاینه گفت که عفونت داری بهم قرص آزیترومایسین و پماد کلوتریمازول داد خیلی بهتر شدم اما باز گاهی درد واژن و زیر دل رو دارم کمردرد و درد کشاله ران که نگو

به نظر خودم درد با راه رفتن بدتر میشه

واسه این پهلو اون پهلو شدن از درد ده دقیقه طول میکشه تا بچرخم چیکار کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام عزیزم

این درد بیشتر به علت فشار رحم بزرگ شده روی عضلات و استخوانهای لگنی است

حتما هنگام خوابیدن بین پاها و بین دو دست بالشت قرار دهید

برای چرخیدن پاها را از زانو خم کرده و همزمان هر دو را باهم بچرخانید. و در انتها برای دردتان یک ویزیت نزد پزشک یا ماما شوید