نوع پرده بکارت

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 99 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من به دکتر ماما مراجعه کردم و بهم گفت پردت از نوع حلقوی نیمه ارتجاعیه. میخواستم بدونم که حلقوی نیمه ارتجاعی کمتر جا باز میکنه و تنگ میمونه یا من اشتباه می کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
متوجه منظورتان نمیشوم. ای کاش در مراجعه ای که به پزشک داشتید کامل روشن میشدید و چون معاینه شده بودید از ایشان میخواستید کامل شرایط را برایتان توضیح دهند. بکارت ارتجاعی یعنی تا حدی قابلیت کش آمدن دارد. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

تجربه شما

با سلام نه تنگ میمونه تقریبا و اینکه شاید پردت زده نشه هنگام دخول آلت اما اگه آلت خیلی کلفت باشه پردت کاملا زده میشه