انجام آی وی اف و منفی بودن آزمایش خون

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 33 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام آیا  امکان داره بعد از انجام آزمایش  در رو ۱۲ انتقال و منفی بودن جواب بعد از چند روز جواب مثبت بشه ...در حالی که دکتر تمام آمپول  وشیاف ها رو قطع کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
برای جلوگیری از هر گونه خطای پزشکی آزمایش در روز ۱۴ سیکل انجام میشود و بدون در نظر گرفتن نتیجه آن با فاصله دو روز جواب باید تکرار شود تا با اطمینان در مورد جواب و ادامه و یا قطع داروها نظر داد. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام

اگر جواب آزمایش منفی است و داروها را قطع کرده اید باید صبر کنید گاهی به علت تغییرات هورمونی تا دو هفته برای پریود شدن زمان لازم است پس صبور باشید. شب خوش

@سحر_حقیقی_فرد

بسیار تشکر که صبورانه پاسخ گو هستین ... ولی خدا نخواست که ما بچه داشته باشیم ... امروز پریود شدم ... باز سپاس

سلامی دوباره امروز روز ۱۶ انتقال با اون که کل داروهام رو قطع کردم   ولی پریود هم نشدم فقط چند لکه قهوهایی دیدم میترسم برم آزمایش بدم منفی باشه . موندم چیکار کنم دکترم آنقدر قطعی گفت باردار نیستی منم باورم شده که باردار نیستم ولی امیدم به خداست . ممنون از پاسخ گویی شما عزیز