سلام.خسته نباشید

میخواستم بدونم علت کورتاژ کردن بلافاصله بعد از زایمان طبیعی چیست؟ متخصص زنان بعد از خارج شدن بچه خواهرم را کورتاژ با بیهوشی کرده و علت آن  را شرح نداده است.لطفا در مورد دلیل این کورتاژ من را راهنمایی کنید.خیلی ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر جفت خارج نشود و یا چسبندگی داشته باشد چون باعث خونریزی و مانع جمع شدن رحم میشود کورتاژ انجام میشود. البته این وظیفه پزشک است که کاری که برای مریض انجام میدهد را توضیح دهد تا بیمار به آرامش برسد. روز خوش