سلام من هفته 14 بارداری هستم تقریبا  سه هفته است که وقتی میخوابم به خصوص خواب روزانه سردرد شدید میشم.. از پشت گردنم شروع میشه تا پشت چشام و شقیقه هام... الان دیگه ظهرا نمیخوابم از ترس سردرد... قبلا آرتروز خفیف گردن داشتم...اما دفعه اول که این درد و تجربه میکنم...قبلا فقط گردن درد بود اونم وقتی زیاد خیاطی میکردم.. الان سرما هم خوردم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

سردرد در بارداری به خاطر تغییرات هورمونی طبیعی است. استراحت کنید. مایعات کافی میل کنید. مسکن میل کنید. فشارخونتان را چک کنید. ضمن اینکه مشکلات گردن و ستون فقرات هم میتواند علت آن باشد پس با پزشکتان مشورت کنید و با انجام حرکات ورزشی مناسب و دارودرمانی مشکل را حل کنید.‌روز خوش

تجربه شما

ممنون و سپاسگزارم از لطف شما