با سلام .من در عرض هفت ماه سه بار اورژانسی استفاده کردم .ماه پیش که پریود بودم در زمان پریود رابطه داشتم و مجبور شدم در همون زمان قرص بخورم و چون چهار پنج روزه پاک میشم بلافاصله بعدش پریود شدم

حالا این ماه ده روز از پریودیم گذشت و پریود نشدم آزمایش بارداری منفی بود گفتم حتما بخاطر تغییر هورمونیه باز تو همین دوران تاخیر قرص اورژانسی خوردم حالا فقط درد پریودی دارم ولی نمیشم الان یک  هفته است

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به عوارض مصرف قرص اورژانسی و ضریب شکست آن اگر قصد بارداری ندارید باید یک روش جلوگیری مطمئن انتخاب کنید اگر تا ۳ هفته بعد از مصرف  آخرین قرص اورژانسی پریود نشدید آن وقت تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.