كيت تخمک گذاری كمرنگ

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 44 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام

در مورد زدن كيت تخمک گذاری اطلاعات ميذاريد؟

من اين ماه از كيت استفاده كردم

دوره بيست و هشت روزه توی روز شونزدهم هم رنگ دوم نيومد خيلی خيلی كمرنگه

آيا بايد ادامه بدم به كيت زدن يا اين ماه تخمک گذاری ندارم چون امروز شونزدهمين روزمه

اين ماه دوفاستون از روز دوازده پريودم استفاده كردم و قراره دوازده شب بخورم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٧
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بعد از پاکی هر روز از کیت استفاده میکنید تا کاملا مثبت شود و بعد میتوانید کارهای تجویزی را انجام دهید و معمولا داروی نامبرده را از روز ۱۵ سیکل میل میکنند. باز هم با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش

تجربه شما

سلام

چون علت تجویز دارو را نمیدانم بهتر است در این مورد با پزشکتان مشورت کنید. اگر باز هم لکه بینی داشته باشید باید از نظر عفونتهای زنان، پولیپ....چک شوید. شب خوش

امروز روز هجدهم بود كيت ديگه رنگ نگرفت اما بعد رابطه مقداری خونابه داشتم به خوردن دارو ادامه بدم؟