حساسیت همسر نسبت به رنگ پوستم

سلام . همسر من روی رنگ پوستم خیلی حساسه . مثلا همش میگه چرا رنگ زیر بغلت تیره است یا چرا ناحیه تناسلیت تیره است حتی رفته دنبال مرکز لیزر برای رفع تیرگی همش حس میکنم خیلی داره حساسیت نشون میده. واقعا نمیدونم چطور باهاش برخورد کنم حتی یه بار بهش گفتم و اونم گفت باشه چیزی نمیگم اما باز امشب بهم گفت یه جا برای لیزر پیدا کردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز اشکال ندارد اگر لیزر انجام دهید . خوب همسرتان اینطور دوست دارد شما هم می توانید این کار را برای همسرتان انجام دهید تا هم خودتان و هم همسرتان لذت ببرید از رابطه جنسیتان .
موفق باشید .