اختلاف با همسر و تصمیم برای طلاق

سلام. ما از روزهای اول آشنایی با همسرم دعوا داشتیم اوایل اون خیلی عصبی و بی حوصله و پرخاشگر بود و به شدت سر خانوادش دعوا راه می انداخت و مدام از من ایراد میگرفت هم از لحاظ ظاهری هیچ وقت ازم راضی نمیشد و هم از هر لحاظ دیگه ای که فکرشو کنید طوری که من ذوق همه چی رو از دست دادم و من واکنشم فقط گریه بود که چه بلایی سر بخت من اومده حتی بی خیالی شوهرم در حدی که وقتی حقوق میگیره تو این دو سال و نیم زندگیم اول میره بخش زیادی از پولشو خرج خرید لباس برای خودش میکنه و همیشه قبض آب و برق و یا قسط وام بانک و انقدر پرداخت نمیکنه که همیشه جریمه میشیم یا آب و .. قطع میشه تو ماشین کنارش میشینم احساس بدی دارم مدام به دیگران بد و بیراه میگه من حالم بهم میخوره اصلا ازش انتظار ندارم آن قدر سطح شخصیتشو میاره پایین تا یک سال همینطوری گذشت تا من دیگه خسته شدم گفتم تا کی شب تا صبح گریه کنم تا کی کاراشو تحمل کنم تصمیم گرفتم از خودم دفاع کنم ولی این بار رفته رفته اخلاقهای اونو گرفتم این بار من بودم که عصبی شده بودم دیگه طاقت هیچی رو نداشتم با کوچیکترین واکنشی از طرف اون من به شدت صبرمو از دست میدادم و پرخاشگر و عصبی میشدم الان دیگه آنقدر باهم دعوا کردیم دیگه خسته شدیم من خیلی به اون وابستم و دوستش دارم ولی آبرومون همه جا رفته روزهای خوبم توی زندگیمون داشتیم ولی این مشکلات صبر هردومون رو تموم کرده من تصمیم گرفتم طلاق بگیرم ولی از خود طلاق و شرایط بعدش خیلی میترسم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. قابل درک هست که مشکلات سال اول ازدواج و سکوت و تحملت باعث انفجار خشم و عکس العمل شدید به همسرت در سال دوم شده. ولی همینطور که می بینی نتیجه ی خوبی حاصل نشده چون راهکارت سالم و کارآمد نبوده. ظاهرا همسرت مهارت کافی در ارتباط با همسر رو نداره و همچنین مدیریت صحیح مالی رو در زندگی زوجی نمی دونه. احتمالا شما هم مهارت کافی رو نداشتی و رابطه آسیب جدی دیده. اینکه گفتی هر دو از دعوا خسته ایم رو به فال نیک میگیرم و میتونه شروع جدیدی برای تغییر جهت رفتارها و روابط باشه. رابطه ی تنش زای زوجی جلوی رشد هردوی شما رو میگیره و از خوشبختی که حق همه هست محرومتون می کنه. قطعا توصیه ی اول من مراجعه حضوری به روانشناس و مشاور هست تا روابط تخریب شده هر چه زودتر ترمیم بشه. در منزل با هم قرار بگذارید که به جای جنگ و جدال دست کم حرفها و دغدغه های هم رو به درستی بشنوید و احساس طرف مقابل رو درک کنید تا عکس العملی مناسب نیاز همسر داشته باشید‌. موفق باشید.