سلام خسته نباشید.

من ۲۲ سالم هست و الان ۳ سال هست عروسی کردم و از همون اول تصمیم به بارداری داشتم که اول عروسی یه بار باردار شدم ولی ۴۷ روزم بود که متاسفانه سقط شد.بعدش دیگه باردار نشدم و عکس رنگی  گرفتم مشکلی نداشتم.

آزمایش  ذخیره تخمدان دادم که ۱ و نیم بود ذخیرم.همه میگن پایینه و باید زود برم آی وی اف.

نظر شما چیه؟

خیلی میترسم که نکنه نتونم طعم مادر شدن رو بچشم..

تو رو خدا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

جهت بررسی بیشتر به مراکز درمان ناباروری مراجعه کنید تا همسرتان هم بررسی شوند و بر اساس سایر نتایج در مورد نوع درمان تصمیم گیری شود. این ذخیره نگران کننده نیست البته مهم است که کی آن را انجام داده اید. ذخیره بالای یک خوب است. با پزشکتان مشورت کنید. روز خوش