پارگی رباط مچ پا

4152 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشین.مچ پای من پیچ خورد متاسفانه پزشک تشخیص اشتباه داد و من سه هفته روی مچ پام فشار آوردم .بعد از سه هفته اصلا خبری از بهبودی نبود وحتی ورم هم میکرد.با مراجعه به پزشک دیگر و با انجام MRI متوجه شدم رباط مچ پام پاره شده.الان حدود سه هفته است که پام من در گچه.من خیلی نگرانم میترسم دیگه پام خوب نشه یا به جراحی نیاز داشته باشه.شما نظرتون چیه

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

از روند درمانتان واهمه نداشته باشيد

اصل تشخيص است كه خداروشكر پارگی رباط بوده و اكنون درمان مربوطه را دريافت ميكنيد

در ابتدای كار با كم كردن فشار های وارده به مچ التهاب و ورم را كم ميكنيم كه ترميم سريع تر شود

در مرحله دوم بعد از باز كردن گچ كم كم وزن اندازی و به دست آوردن دامنه كامل مچ پا شروع می شود و در ادامه تمرينات پيشرفته و تمرينات تعادلی داده می شود

انجام فيزيوتراپی به صورت مرتب بعد از آسيب های ليگامان های مچ پا بسيار ضروری و لازم است

بعد از باز كردن گچ می توانيد با يخ گذاشتن روی محل آسيب به كاهش التهاب كمک كنيد

تجربه شما

سلام خانوم دکتر. ممنونم ازتون. خانوم دکتر پزشک خودم فیزیوتراپی تجویز نکرد فقط گفت تا دو سه ماه مچ بند ببندم و رعایت کنم پام پیچ نخوره. به نظر شما چه کار کنم؟

@parniyan70

سلام مجدد. مچ پند را ببند چون هنوز سيستم تعادلی اصلاح نشده ، فيزيوتراپی را برای تقويت عضلات اطراف ساق توصيه ميكنيم و اينكه سريع تر درد و التهاب مچ را كم كنيم. بعد از يک ماه آب درمانی را شروع كن.