کمر درد و احتمال بارداری

سلام خسته نباشید. ببخشید یه سوال داشتم. من این ماه اقدام داشتم الان موعدم رسیده کمر درد شدیدی دارم در حدی که از درد نمیتونم بخوابم حتی نمیتونم درست پاشم و بشینم سیاتیک پای چپم هم خیلی درده ولی پریود نشدم و اولین باره همچین دردی میاد سراغم خیلی درد شدید یه وقتی استراحت کنم یکم بهتر میشه این درد ممکنه علایم بارداری باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز از روی علائم نمی توان  صد درصد  تشخیص بارداری را داد باید صبر کنید  اگر پریود نشدید  برای اطمینان از تست بارداری استفاده کنید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید.