رفتار عصبی با دخترم

سلام

من یه دختر سه سال و نه ماه دارم  خیلی هم دوستش دارم اما گاهی کارهاش عصبیم میکنه تا حدی که خیلی بد سرش داد میزنم یا میزنمش. مثلا سلام ندادن کثیف غذا خوردن شلوغ کاری ....و اینطور چیزها. خیلی از دست خودم ناراحتم چیکار کنم. واقعا چطور باید تربیتش کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

این طور که به نظر میاد شما خیلی جوان هستید و دخترتون هم " همش سه سال و نه ماه" داره. خیلی از مسائلی که شما با عنوان مشکل مطرح کردید یک ویژگی رشدی و مربوط به مقطع سنیش هست.

به نظرم شما مطالعه تون رو در این زمینه بالا ببرید و قبل از هر اقدامی سعی کنید اون رفتارهایی رو که دوست دارید در دخترتون ایجاد بشه خودتون به عنوان یک الگو براش انجام بدید.