سلام من هفته 31 هستم فردا پرواز دارم میخواستم ببینم مشکلی نیست یعنی نیاز به نامه دارم هفته 19 رفتم فقط تعهد ازم گرفت هیچ مشکلی هم تا الان نداشتم سریع لطفا جواب بدید

اطلاعات تکمیلی

سن 18
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید از خود شرکت هواپیمایی سوال بفرمائید زیرا قانونهای شرکت های هواپیمایی با هم ممکن فرق داشته باشد و دستورالعمل همه شرکت های هوایی با هم یکسان نیست قبل از رزرو بلیط از خود شرکت هواپیمایی سوال بفرمائید موفق باشید