احتمال حاملگی با پیشاب

با سلام. میخواستم بپرسم آیا با دست آلوده به پیشاب میشه حامله شد؟ هیچگونه رابطه تماس آلت به آلت نداشتیم فقط دستم آلوده بود بعد از نیم ساعت به واژنم تماس داشتم خیلی استرس دارم الانم دو هفته مونده به پریودم درد خیلی شدید پریود دارم و اینکه ماه قبل قرص ال دی مصرف کردم ممکنه بخاطر قرص ها پریودم جلو بیوفته؟ یا مربوط به لانه گزینی هست؟ تو رو خدا جوابم رو بدین نمیخوام الان باردار بشم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز احتمال بارداری به این شکل که شما توضیح داده اید خیلی ضعیف می باشد موفق باشید