سلام روزتون بخیر من 6 ماه اقدام به بارداری کردم ماه 4 و 5 لتروزول مصرف کردم. 3 ماهه نزدیک موعد پریودم دلشوره میگیرم حتی شب از خواب منو بیدار میکنه نمیزاره بخوابم ماه پیش دکتر به خاطر همین بهم ویتامین b1 داد ولی بهتر نشدم قبلا اینجوری نبودم میتونه علائم قبل از پریود باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
چون برای بارداری اقدام میکنید اضطراب دارید و این علایم به خاطر ترس از نتیجه آن است. پس صبور باشید تا بهتر نتیجه بگیرید اگر علائم ادامه دار شود باید با یک مشاور مشورت کنید. روز خوش