ضربه به کمر

سلام خسته نباشید. من خانمی ۲۴ ساله متاهل هستم که هنوز بچه دار نشدم. من یه برادر شوهر دارم که معلوله و همیشه منو میزنه تا حالا چندبار شده که با دست محکم کمرمو میزنه .اما آخرین بار حدود ۱۰ روز پیش کمرم رو زد و از اون روز به بعد کمرم یه حالت سوزش و کوفتگی داره جوری که انگار زخم شده باشه چند دقیقه که میشینم درد میگیره و میسوزه میخواستم ببینم کمرم مشکلی که پیدا نکرده و آیا باید دکتر هم برم یا نه؟ و اینکه آیا بخوام باردار بشم برام مشکل ایجاد میکنه یا نه؟خیلی نگرانم. ممنون

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام بهتر است كه معاينه شويد ولی به احتمال زياد كوفتگی بر اثر ضربه می باشد و با چند روز استراحت بهتر ميشود و برای بارداری مشكلی ندارد در غير اينصورت حتما بايد معاينه شود٠