اقدام جهت بارداری

من 21 شهریور پریود شدم. امروز روز پنجم سیکل قاعدگیم هست. قاعدگی من 29 روزه هست البته در سال دو سه بار  طول دوره من در حدود دو یا سه روز ،کم یا زیاد میشه. میخواستم ببینم برای بچه دار شدن که میگن یک هفته قبل از اقدام نزدیکی نداشته باشید، من روز چندم قاعدگی نزدیکی داشته باشم و یک روز در میان تا چه روزی ادامه بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است از شب ۱۲ سیکل قاعدگی تا ۲۰ سیکل قاعدگی یک شب در میان برای بارداری اقدام کنید موفق باشید.