سلام

به طور مختصر توضیح می دهم که من ۳۴ سال سن دارم و در آستانه ۳۵ سالگی هستم از همسرم دور هستم ایشان خارج از کشور هستند و من هم در پروسه که احتمالا به خاطر شرایط نامساعد کار من ۳ سالی طول بکشد. حقیقتش از اینکه همسرم پیشم نیست دوران سختی را می گذارنم و گاهی واقعا بهم می ریزم که سعی می کنم که با کار، ورزش، درس، خواندن زبان و ... سر خودم را گرم کنم . مدتی هست که فشار روانی بالا رفتن سن خیلی آزارم می دهد می خواستم ببینم که آیا باردار شدن در شرایطی که همسرم ایران نیست صحیح هست یا خیر؟  می خواهم بدانم چه قدر حضور همسر برای مادر ضروری خواهد بود و اینکه مسئولیت پدر تا چه میزانی خواهد بود؟  به نظر خودم گاهی فکر می کنم شاید با باردار شدن بچه از آب و گل در بیاید و در خارج از ایران بتوانم به کارهای خودم برسم اما از طرفی شرایط سخت مهاجرت مرا می ترساند. به نظر شما باردار شدن در ایران با شرایط من صلاح هست یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
این مورد باید بیشتر بررسی شود و همه جوانب آن در نظر گرفته شود. به نظر من این مورد کاملا شخصی است و شما باید تصمیم بگیرید.آیا از پس همه کارها به تنهایی برمیایید چون دوران بارداری دوران سختی است و به حمایت همسر هم احتیاج دارد و بعد از آن بچه باید محبت هر دو والد را تجربه کند تا بتواند رشد مناسبی را داشته باشد. اگر از دوری همسر در رنج هستید چگونه میتوانید بار تنهایی فرزندتان را هم به دوش بکشید. بهتر است با ایشان مشورت کنید و بعد از ثبات زندگی و در آرامش اقدام به بارداری کنید. باردار شدن روش مناسبی برای فرار از مشکلات نمی باشد.شب خوش