سلام. آیا حرف زدن به طرز قرار گرفتن دندانها کنار هم مربوطه؟

دخترم دوماه پیش از روی اُپن افتاد و فرنوم لب بالاش پاره شد خیلی خونریزی داشت فرنومش خوب شد ولی یکم از اونجایی که به لب بالا متصله جدا هست و ورمش نخوابیده بعد اون تلفظش مشکل پیدا کرده و نمیتونه خوب حرف بزنه

سوالم اینه که میتونه بخاطر ترسش باشه چون وقتی فرنومش زخمی بود درد داشته که اونطوری حرف میزده یا همون گوشت اضافه ای که از فرنومش جدا شده نمیزاره درست تلفظ کنه؟

بعد از اونم دندونهای جلویی اینور اونورش در اومدن دندونهای بالایی شدن چهارتا . امکان داره دندوناشم نذاره تلفظ کنه؟ فکش خیلی کوچیکه ممکنه بخاطر کوچیکی فک باشه ؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام

حتما در مواردی كه ضربه شديد به دهان كودک وارد ميشود بايد به دندانپزشک مراجعه كنيد تا معاينه كند. در تلفظ چه حروفی دچار مشكل شده؟

اتفاقا رويش دندانها به تلفظ صحيح و بهتر كمک ميكنند

تجربه شما

اون کلمه هایی که باید لبشو جم کنه بگه نمیتونه

یعنی از دندوناشه که اینطوری حرف میزنه؟