آرایش کردن برای شوهر

سلام. شوهرم علاقه زیادی داره من پیشش آرایش کرده باشم و خودم هم علاقه دارم ولی به خاطر نماز تنبلی میکنم صبح آرایش کنم ظهر پاک کنم دوباره . هم پوستم خراب میشه و هم گرانی لوازم آرایشی احساس میکنم همین اهمیت ندادن به خودم شوهرم رو ازم سرد کرده. اگرم شروع به آرایش کنم بعد یه هفته دوباره این کارا رها میکنم با توقع شوهرم من در طول روز به دلیل نماز سه وعده باید آرایش کنم که وقت گیره چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

بیشتر آقایون  از اینکه همسرشون برای خودش وقت بذاره و زیبا به نظر برسه لذت می‌برند. برای این کار لازم نیست مانند ستاره های هالیوودی باشید، تنها کافیه کمی تلاش کنید و به خودتون برسید تا از نظر ایشون عالی و بی نظیر بشید.

با توجه به اینکه شاغل هستید پس ساعاتی از روز رو در منزل و در کنار هم نیستید،پس اونقدرها هم که فکر می‌کنید سخت نیست در مورد نمازتون هم بهتره ازش به عنوان حربه استفاده نکنید چون اصل رفتار زیر سوال میره و شما در هر صورت چه بدون آرایش و چه با آرایش باید سه بار در روز صورتتون‌ رو شستشو بدید و این نه تنها پوست شمارو خراب نمی‌کنه بلکه به سلامتش هم کمک می‌کنه، ضمن اینکه شب‌ها قبل از خواب می‌تونید از کرم‌های مخصوص برای نگهداری از سلامت پوستتون استفاده کنید،پس این‌ها دلیل‌های بازدارنده‌ای نمی‌تونه باشه

بنابر این زمانی که منتظر ایشون هستید کمی وقت صرف کنید، آرایش کنید و موهاتون‌ رو مرتب کنید. لباس‌هایی‌ رو که می‌دونید دوست دارن بپوشید، هر چند که زیاده‌روی در هیچ کاری معقول نیست  و قطعا خود ایشون هم تمام روز‌ رو با کت و شلوار و موهای سشوار کشیده و صورت اصلاح‌ شده کنار شما حضور ندارن،بنابراین بهتره تعادل‌ رو در هر کاری در نظر بگیریم...

با آرزوی شادکامی