سلام ببخشید میشه سریعتر جوابمو بدین

من هر روز سر ساعت دو و نیم باید آزیترومایسین ۲۵۰ بخورم ده تا قرصه روزی که اورژانسی خوردم تقریبا اواسط قرصهای آزیترومایسین بود ولی تقریبا سه چهار ساعت با فاصله خوردم ساعت شش بود ولی روزهای قبل و بعدشم آزیترومایسین خوردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز شما سوالی اصلا مطرح نکرده اید الان دقیقا مشکل شما چیست؟  لطف کنید سوال خود را مطرح نمایید موفق باشید.