با سلام

من ۳۴ ساله هستم و دارای بیماری لوپوس شوگرن و پلی کیستیک هستم مدت ۱۰ سال. مدت یک هفته است بدون دارو تقویت تخمک و غیره متوجه بارداری شدم در هفته دوم یا سوم بارداری هستم و تیتر بتا ۳۵۵ دارم. داروهای پردنیزولون و هیدروکسی کلروکین و سولفاسالازین مصرف میکنم و قبل بارداری میگرن داشتم و الان هم سردرد گرفتم و یک مقدار عفونت واژن پیدا کردم با سوزش

میخواستم ببینم داروهام تاثیری بر جنین دارند و مجاز هستند و چه مسکنی و آنتی بیوتیکی میتونم استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام شما حتما بايد تحت نظر متخصص زنان و روماتولوژيست باشيد تا داروی لازم و ميزان مصرف آن كنترل باشد چون ممكن است بيماری شما تشديد گردد