سلام. دخترم ۲ سال و یک ماهشه . ۲ هفته هست که شروع کردم مای بیبی استفاده نکنه. هفته اول جیشش رو میگفت ولی پی پیشو نمیگفت الان باز پی پیشو میگه و میریم دستشویی پی پی میکنه ولی جیشش رو خیلی نگه میداره با اینکه چند بار یادآوریش میکنم ولی نمیاد دستشویی و تو خونه خرابکاری میکنه . اصلا هم نه کتکش میزدم نه دعواش میکردم. نمیدونم چیکار کنم. لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

با سلام
مادر عزیز قطعا کودک شما برای یادگیری کنترل ادرار و مدفوع به زمان بیشتری نیاز دارد و هنوز تا رسیدن به آن زمان فرصت هست.
پس اجازه دهید این مراحل بسته به رشد جسمانی و عقلانی کودک پیش برود. نگرانی شما در حال حاضر موردی ندارد چون این موارد طبیعی است. با آرامش در طی روز از کتابهای داستان و انیمیشن و شعرهای کودکانه برای آموزش آداب دستشویی رفتن استفاده کنید.
موفق باشید