تفسیر آزمایش اسپرم

سلام. من یک بار بعد از دو ماه اقدام باردار شدم که در 5 هفته و 5 روز سقط داشتم دکتر آزمایش نطفه نوشت که به این صورت بود

valume=3.4

color=gray

liquefaction=normal

viscosity =normal

ph=8

total sperm count=7.5

abnormal morphology =30

wbc=2_3

fast forward motility =0

slow forward motility =0

no forward progression =0

no motility =100

از جواب آزمایش تعجب کردم، البته موقع گرفتن نمونه چون بدون نزدیکی صورت گرفت به سختی نمونه گرفته شد و خودمون هم از مقدار کمش تعجب کردیم (همیشه که با رابطه انزال انجام میشد مقدار و جهشش خیلی بیشتر بود) و یه نکته دیگه اینکه حدود 4 روز  بخاطر گرفتن آزمایش نزدیکی انجام میشد اما همسرم مانع  بیرون آمدن منی میشد، میخواستم بدونم این نکته ممکنه باعث شده باشه جواب آزمایش غلط بشه؟ و اینکه این آزمایش با این درصد خیلی بده ؟ اگه تعداد اسپرم زنده صفر هست پس چطور من دو ماه پیش باردار شدم؟ (هر چند به سقط انجامید)

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل حانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام.
طبق شرحی که میفرمایید لازم است همسرتان با رعایت شرایط صحیح نمونه گیری، مجددا آزمایش اسپرم بدهند تا ارزیابی صورت گیرد.