با عرض سلام خدمت مشاور محترم

۶ ماهه زایمان کردم بعد از آن از همسرم بدم میاد (به چندین دلیل)

همسرمم نزد مشاوره که رفتن گفتن افسردگی حاد دارد  و باید درمان شود و من به او کمک کنم

حال من چه کنم

چگونه میتوانم از همسری که از او بدم آمده کمک کنم؟

احساس میکنم خودمم افسرده شدم و به یک نفر نیاز دارم

و همینطورمن به همسرم خیلی وابسته ام

همش دلم میخواد توی هر جمعی به من بچسبه و همیشه در همه حال به من ابراز علاقه کنه

اما همسرم همچین شخصیتی را دوست ندارد. چه کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل دبیر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام دوست عزيز اينها علائم و نشانه هايی هست كه بعضی از خانمها بعد از زايمان ممكنه داشته باشن و متاسفانه شرايط همسرتون باعث تشديد اين علائم ميشه پيشنهادم به شما اينكه هم خودتون و همسرتون تحت نظر روانشناس باشيد تا شما بتونيد اين دوران رو به سلامت بگذرونيد و پس از بهبودی ميتونيد به همسرتون هم كمک كنيد ولی بايد بهتون هشدار بدم كه اگر اقدامی در اين زمينه نكنيد مثل اين ميمونه كه در يک چرخه معيوب گرفتار باشيد و هركدوم باعث تقويت اين اوضاع بشيد و يک روند اشتباه دايره وار تكرار ميشه پس لطفا هم خودتون و هم همسرتون به روانشناس مراجعه كنيد و بصورت تخصصی از ايشون كمک بگيريد. موفق باشيد